Harens Old Goud

 Gepubliceerd door op 30 juni 2012
 

De redactie bijeen in het bezoekerscentrum van Old Go. V.l.n.r. Maria Staal, Roelof van Wijk, Siebrand Braaksma en Henk Bazuin.

Harens Old Goud is de naam van het verenigingsblad van Old Go, dat voor het eerst uitkwam in 2010 (toen nog met de naam Op de Hoogte).

In Harens Old Goud verwijst het goud niet naar het edelmetaal maar naar dingen, situaties, aangelegenheden, gebeurtenissen etc. Old Go is namelijk voortdurend op zoek naar Old Goud, de pareltjes van de geschiedenis van Haren.

Harens Old Goud komt drie keer per jaar uit en staat boordevol interessante artikelen en foto’s over de geschiedenis van de gemeente Haren. Leden en donateurs krijgen Harens Old Goud thuisbezorgd, maar het verenigingsblad is ook te koop bij Boekhandel Boomker in Haren en Flora & Fauna in Glimmen.

De redactie van Harens Old Goud bestaat uit vier personen: Henk Bazuin, Trijnie Brunt, Maria Staal en Roelof van Wijk en is te bereiken via Redactie Harens Old Goud

Harens Old Goud  komt uit in april, september en december.

Een overzicht van de artikelen in al eerder verschenen exemplaren van Harens Old Goud, kunt u vinden in de Inhoudsopgave.

###

Op zoek naar meer informatie? Ga dan naar Over Ons, of ga naar Bezoekerscentrum voor de openingstijden van ons open huis.